DANIA REGIONALNE

KLASYCZNE PRZEPISY KGW -U NAS PODANE*:

PARZYBRODA
Kapuśniak z białej kapusty z żeberkiem z naszej wędzarni
12,-

HULAJDY
„Kluski tarte” obsmażane ze słoniną, grzybami podawane
z golonkiem sous-vide faszerowanym kiszoną kapustą
34,-

BUCHTA
Maślane ciasto drożdżowe z miodową kruszonką, lodami
i konfiturą z sezonowych owoców
12,-

 

*-Te regionalne przepisy łączą kulinarną historię powiatu chrzanowskiego a dzięki współpracy
KGW z LGD „Partnerstwo na Jurze” możemy dziś spróbować tradycyjnych dań w naszej
interpretacji

REZERWACJA ON-LINE

Wybierz datę
Wybierz datę

OFERTY SPECJALNE

Pakiet Biznesowy

Pakiet Biznesowy

Cena pakietu to jedyne 220,00 zl Cena zawiera: 1 nocleg w komfortowym, klimatyzowanym pokoju, 1 śniadanie serwowane w godz.. . .

więcej...